Se under ytan och finn balansen

Dagens kort gäller för nästa vecka 45 och det handlar om vad som finns under ytan och att finna balansen. Skyddsänglarna hälsar att du ska se under ytan för att finna den eller de viktiga informationen som du inte själv är medveten om, eller har erkänt för dig själv ännu.

Sitt i stillhet och lyssna på din inre sanning och änglarna är med och ser till så att du inte missar de möjligheter som öppnas upp under din upptäcksfärd. Var uppmärksam på den vägledning som du får genom tecken och intuitiva ledtrådar.

Sträva efter balans som ger ett harmoniskt jämvikt och det är viktigt att känna sig balanserad och grundad. Din hungriga själ behöver näring och vet att du har stöd och säkerhet när du tar steg mot att uppnå dina drömmar.

Uttryck kreativitet genom att följa den inre och passionerande rösten som talar från hjärtat. Lär dig att älska villkorslöst och expandera ditt hjärta så stort att ingenting kan bryta det.

Uttryck dig själv med en tydlig och stark röst utan begränsningar eller självtvivel. Din intuition är insikten för att vägleda din vision och leva dina drömmar. Känn din magnetiska, andliga koppling till det gudomliga. Önskar er alla en fin vecka!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 200 kr eller enstaka frågor för 50 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 reaktioner på ”Se under ytan och finn balansen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *