Nymåne

Jag kände starkt för att dra ett kort och ge budskap för idag fredag 25/10 och resten av helgen. Det handlar om manifestering och det passar utmärkt då vi har nymåne på måndagsmorgon. Idag fredag så är det 90% nymåne, i morgon lördag är det 95% nymåne och på söndag 99% innan det blir 100% tidig måndagsmorgon. Ny månen nu den 28/10 är den närmaste jorden under 2019 så det passar väldigt bra att manifestera.

Det är tid nu med stor kraft och vet att allt är möjligt. Du har alla verktyg till ditt förfogande för att skapa allt du önskar. Du har en mängd olika verktyg som kan vara till god användning. Du har förmågan att älska villkorslöst, att stödja, vårda, lyssna, förstå, förlåta, vara snäll, vara lycklig och till och med dum… allt detta är användbara verktyg för att hantera vad ditt hjärta vill. Ta dig tid att bestämma vilka dina bästa verktyg är så att du kan vända dem för att arbeta ditt eget unika magimärke runt relationer.

Innan du använder dessa verktyg eller egenskaper för att manifestera dina önskemål, ta lite tid att vara tydlig i exakt vad du vill. En magiker är alltid fokuserad på hans eller hennes avsikt innan det arbetas med magi. Du har förmågan att manifestera vad du önskar nu, så sätt av en stund så att det blir fullständigt tydligt. Vad behöver du verkligen och vad vill du? Är det till din högsta nytta? Är det till den andra personens högsta fördel? Kommer det att skada någon?

Magi och manifestation är kraftfullt. När du kommer från en plats av kärlek kommer du att generera kärlek. Var tydlig, var ärlig i din avsikt och vidta åtgärder för att visa ditt hjärtas önskan. Du har verkligen det som krävs för att uppnå detta! Fin helg med massor av kärlek till er alla!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 200 kr eller enstaka frågor för 50 kr styck.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 reaktioner på ”Nymåne

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *