Förlåt

Veckans kort och budskap gäller för vecka 43 och ordet förlåt säger vi kanske lite för sällan då egot är inkopplat men det är ett väldigt kraftfullt ord. Då vi håller fast vid förargelse och ilska så förhindrar eller kväver det din andliga tillväxt. Förbittring är en av de starkaste och mest skadliga känslor vi har. Handlingen av att förlåta i sin egen rätt är lika otroligt kraftfullt och har förmågan att läka och förvandla.

Andevärlden försöker hjälpa dig att gå ur den stillastående energin som är lindad kring gamla sår så att de dolda spirituella och livserfarenheten kan komma fram och upp. När dessa tidigare svårigheter försvinner kommer du känna dig mer vaken, energisk, gladare och mer ansluten. Förlåtelse handlar om val och det handlar inte bara om att befria någon från sina tidigare handlingar.

Det handlar om att släppa den ångest och plåga som din själ måste klara av. Förlåtelse kräver medkänsla, insikt, vänlighet och visdom. Varje gång du förlåter kommer det att göra att du släpper positiv energi mot hälsosammare och mer produktiva ansträngningar.

Varje gång du förlåter så bryter du smärtcykeln och det gör att du kan bli mindre påverkad och begränsad av lidandet så du ger dig själv möjlighet att sluta känna dig som ett offer. När de känslorna av förargelse och ont smälter bort så kommer din förmåga att älska, att lita och tro att stiga upp till ytan så att du kan återgå att älska dig själv och vibrera på en högre nivå. Att förlåta någon är inte ett tecken på svaghet utan i själva verket är det ett tecken på ren andlig styrka.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 200 kr eller enstaka frågor för 50 kr styck. Önskar er alla en fin vecka!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift eller beställning. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *