Själslig styrka

Här kommer budskap för vecka 39 och det handlar om din egen själsliga styrka. Kom alltid ihåg att du är en själ som kommer med en kropp – inte en kropp som kommer med en själ. Din själ är ditt verkliga väsen och du har ett obegränsat utbud av själskraft på din uppmaning när du behöver det.

Kortet kom till dig för att påminna hur kraftfull du är som en själ. Din fysiska värld utanför just nu kan vara hektisk och du kanske drar dig bort från vad din själ försöker hjälpa dig med just nu. Svaren du söker kanske inte kommer från omvärlden och klok visdom och vägledning kan hittas inom dig.

Din själ försöker få din uppmärksamhet genom dina drömmar eller de lilla synkronistiska inuitiva små puffarna som du får. När du känner dessa så stäng ögonen och andas lungt och djupt och be din själ om vägledning i alla situationer. Du kanske ser en bild eller en symbol eller så kan du uppleva en känsla eller höra en viskning i ditt sinne.

Lita på vad du får till dig. Även om svaret inte är direkt så kommer din själ veta svaret och vägleda dig. Var öppen för dess visdom och ära hur kraftfull den verkliga du verkligen är! Så mina vänner avsätt tid till att gå in i dig själv för att få de svar som du behöver just nu! Önskar er en fin vecka!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

10 kommentarer

  1. Tack
    Jag behöver verkligen få dessa input om att jag måste lyssna. Jag har svårt att se svar men då min själ förstår behöver jag inte oroa mig itutande leds in på rätt väg.
    Tack🙏🤩

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *