Himlen vakar över dig

Dagens kort och budskap gäller för idag onsdag 5/6 och det handlar om dina skyddsänglar. Du kan vara säker på att dina skyddsänglar vakar över dig och dina kära. Du är mycket älskad och du är inte ensam i den här situationen… inte någonsin. Du och de som står dig nära har alltid kraftfulla hjälpare i himlen runt er.

Du ska lämna överlämna dina bekymmer till himlen och det finns verkligen ingenting för dig att vara rädd för. Oro har aldrig bidragit till att förbättra något eller någon. Be om hjälp är ett bättre tillvägagångssätt och låt sedan himlen hjälpa dig. Du förtjänar gudomligt stöd, hjälp och beskydd.

Änglarna vakar över dig och dina kära när ni sover. Skyddsänglar skyddar ditt hem, din hälsa och ditt välmående. Inget kan ta sig igenom deras starka kärlek som formar en beskyddande barriär för att ni alla ska vara friska och trygga.

Det finns även tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Läggning kostar 200 kr eller enstaka frågor för 50 kr styck. Önskar er alla en fin dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

4 kommentarer

  1. Jag överlämnar alla mina problem till änglarna och universum för att så bli fri. Tack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *