Omvandling

Dagens kort för idag fredag 17/5 passar alldeles utmärkt då vi har fullmåne idag och det betyder att det är rätta energier för att bearbeta och släppa gamla känslor som hindrar oss från att gå vidare. Själv ska jag månbada alla mina kristaller och kort för att rena och ladda med ny klar energi.

Kortet berättar att det är rätt tid för omvandling och kanske låta något ta slut och det kan bli plötsliga förändringar som händer. Det kan vara i ditt personliga liv, relationer, företag eller karriär. Du har styrkan och modet och vetskap att förnyelse följer varje slutförande eller beslut. Kortet kommer för att påminna om ett gammalt tankesätt som behöver förändras innan du kan gå vidare på din nya väg.

Omvandling handlar om ebb och flöde av dina livscykler. Inget i vårt liv förblir orörligt, allt är på väg någonstans. Godkänn ändringarna och möjligheterna kommer att expandera dig på fler sätt än du någonsin kunde ha föreställt dig! Du kan inte leva i det förflutna – det är dags att gå vidare och för nästa positiva steg ska du se noga på ditt liv och fråga dig själv: Finns det lösa tåtar som måste bindas upp? Finns det människor i mitt liv som jag behöver uttrycka mig för? Vad behöver jag göra så jag kan få en ny start? När du gör det kommer du att ha en starkare och mer förstärkt grund som bär dig genom den nya början som väntar på dig.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Kostar 200 kr eller frågor för 50 kr/st. Önskar er alla en fin dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *