Magi av omvandling

Dagens kort gäller för idag onsdag 8/5 och det handlar om magi. Magi genom att veta och använda din personliga och andliga kraft. I trollkarlens vänstra hand är flamman av passion och handling. I sin högra hand är en virvel av vatten och reflektionsljuset.

Det här fördelaktiga kortet berättar att du är trollkarlen och att inom dig är de fantastiska krafterna av jord och anden. Vattnet är yin energi som är andens kraft och tankens tydlighet. Flamman är yang energi, vilket ger riktningar och kreativitet och tillsammans ger de dig den fantastiska magi av omvandling.

Spegeln står bredvid magikern som reflekterar den yttre världens svar på ditt val av att använda (eller avfärda) den sanna kraften du har. Dess silver reflektion avslöja framtiden i en dimma i horisonten som är redo att bli magiskt formad.

När det här kortet kommer så lägg märke till att en viktig och kraftfull tid är till hands. Du är verkligen alkemisten i ditt liv och precis som en alkemist förvandlar basmetaller till guld, kan du nu omvandla dina svårigheter till stora välsignelser. Det gäller i alla delar av ditt liv. Hävda din makt och omfamna dina intentioner i ditt hjärta och i ditt dagliga liv. Tydliggör ditt öde och framtidsdimmorna kommer att klarna till en lysande verklighet.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Kostar 200 kr eller frågor för 50 kr/st. Önskar er alla en fin dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *