Vila

Dagens budskap för oss gäller för idag onsdag 16/4 och kortet uppmanar dig att vila, meditera och föryngra dig och att återhämta dig. Det kommer vanligtvis fram när du stöter på eller kommer ut ur en speciell känslomässig/mentalt ansträngd tid. Nummer 4 i numerologi betyder grunden så det här är en tid att läka och att vara med din själ och att fortsätta att röra dig stadigt framåt.

Tillåt utrymme för din reflektion är både nödvändig och långvarig. Att ta ögonblick för dig själv ger dig möjlighet att klura på ett problem eller en situation istället för att vara i den. Det är en chans att gå tillbaka och se ditt liv med tydlighet och förnyad uppskattning. Se var förändringar kan göras för att skapa en friskare och starkare grund så att du kan ta ditt nästa steg.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Kostar 200 kr eller frågor för 50 kr/st. Önskar er alla en fin dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *