Välj klokt

Lördag 13/4 och dagens kort kommer fram när du har en vision eller ett mål som du vill uppnå men har för många val, spridda energier och orealistiska förväntningar hindrar dig från att uppnå det du önskar. Möjligheterna är riktiga men det finns ett beslut att göra vid denna tidpunkt. Kortet påminner dig om att alternativen som finns runt dig kan tyckas ha all påverkan och makt – men i verkligheten har du kontroll och ansvar för alla val du gör.

Ta dig tid att tänka, analysera och noga titta på de olika möjligheter som ligger framför dig. Var inte förhastad bara för du känner dig pressad och påverkas inte av personer som inte har någon aning, expertis eller utbildning inom området för dina val. Ett fokuserat och klokt beslut överväger mer än ett emotionellt eller i desperation.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Kostar 200 kr eller frågor för 50 kr/st. Önskar er alla en fin dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *