Mångudinnan i dig

Dagens kort gäller för idag torsdag 11/4 och det handlar om mångudinnan i dig och intuitionen. Kortet visar en evig ande som håller den ljusa reflekterande månen och står framför det kristallklara vattnet i en glittrande vattenfall. Hennes armar sträcker sig uppåt och tar emot månens ljus, insprirationsljuset. Det handlar om intuition och förmågan att få insikter från din själs synvinkel. Du har befogenhet att få intuitiv information om alla typer av problem och nu är det dags att använda dig av det!

Gudinnan på månen ger dig all slags information från det vardagliga till det spektakulära. Du kanske få uppmaningen att ta en annan väg hem från arbetet och får senare reda på att du har undvikit en lång trafikstockning. Du kanske får en ide för en bra uppfinning, en aktieinvestering eller en trollbindande roman. Det här kortet kan också indikera på en betydande utveckling av psykisk förmåga och mediumskap – även på professionell nivå. Du är alltid välsignad med denna förmåga att ansluta, men kortet berättar att det nu är den perfekta tiden att öppna. Gör dig redo för den fantastiska inspirationen som detta medför.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Kostar 200 kr eller frågor för 50 kr/st. Önskar er alla en fin dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 kommentarer

  1. Det där är häftigt!
    En dag nyligen när jag var ute och gick vek jag av på en gata som jag trodde var den jag brukar ta, men det var det inte😄Rätt som det är ropar någon på mig, och det var en person jag inte träffat på länge, och som jag kunde delge viktig info.
    Tack för budskap, och det känns verkligen som jag är inne i en speciell period nu🍃🌸🍃

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *