Sprid dina vingar

Dagens kort gäller för idag torsdag 4/4 och imorgon fredag 5/4. Budskapet handlar om att du ska sprida dina vingar och expandera, ta beslut och kanske gå mot frihet. Expansionsenergier är omkring oss nu och på grund av detta kan du känna dig rastlös och kanske osäker. Din själ är redo att sväva men du kan känna dig begränsad av vissa relationer eller vissa aspekter av dem. Även om de kan vara bekväma och känna sig säkra är det möjligt att de inte uppfyller dina behov.

Viljan att vara i ett förhållande kan begränsa eftersom de blir ditt fokus och du glömmer att leva ditt liv till fullo. Ibland när du tror att du ha allt du någonsin kan önska inser du att du vill ha något annat. Kanske har ett förhållande vuxit lite för begränsande eller det inte är spännande nog, eller kanske uppfyller det inte längre dina behov som du har utvecklat och förändrats. Vad kommer det att ta för att du ska kunna känna dig oskadd och glad? Kom ihåg att göra ändringar som behövs med kärlek och medkänsla.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Kostar 200 kr eller enstaka frågor för 50 kr.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *