Materiell framgång

Dagens budskap för idag onsdag 27/3 berättar om materiel skörd. En av universums lagar är: Vad du sår, skördar du. Det här kortet säger att det här är din tid att skörda skörden du har arbetat för och så med rätta förtjänar. Det betyder även självförsörjning, oberoende, säkerhet och konsten att njuta av det du har strävat efter. Du har gjort det hårda arbetet, lärt dig lektionerna under vägen och använt dem för att lyckas på alla delar av ditt liv.

Siffran 9 betyder även ändringar – inte det att lyckan slutar nödvändigtvis men hedrar dig själv när du avslutar eller firar färdigställandet av projektet. Detta skulle vara den perfekta tiden att se framåt och använda den visdom du har fått för att tänka på vad du vill uppnå. Tänk på smarta investeringar och fundera över idéer som visar lönsam potential. Grattis till din framgång – du har förtjänat det! Önskar er en fin dag!

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Kostar 200 kr eller enstaka frågor för 50 kr.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *