Hela världen

Dagens kort gäller för idag söndag 24/2 och imorgon måndag 25/2. Du har hela världen framför dina fötter och det kanske är dags att öppna upp och expandera. Mannen på bilden ser ut över bukten och ovanför ser han den vackra sfären där jorden roterar. Kortet påminner dig om att utöka din vision och kanske överväga några bredare alternativ.

Det finns mycket där ute att överväga. I dagens moderna teknik så kan det specifikt referera till att skapa eller expandera till ett mer globalt nätverk via internet eller social marknadsföring. Du ska veta att du har obegränsade resurser som finns tillgängliga för dig nu och det är dags att tänka stort.

Det finns tid för läggningar och enstaka frågor nu flera dagar framåt. Kanske du vill veta 6 månader framåt eller bara en kärleksläggning. Kostar 200 kr eller enstaka frågor för 40 kr.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *