Bred ut dina vingar

Dagens budskap för idag lördag 9/2 handlar om expansion, frihet, beslut. Du uppmanas att fälla ut dina vingar för expansionsenergier är omkring nu. Din själ är redo att sväva men du kan känna dig begränsad av vissa relationer eller vissa aspekter av dem. Även om de kan kännas bekvämt är det möjligt att de inte helt uppfyller dina behov. Även viljan att vara i ett förhållande kan begränsa eftersom det blir ditt fokus och du glömmer att leva ditt liv till fullo.

Ibland när du tror att du har allt du någonsin du kan önska så inser du att du vill ha något annat. Kanske har förhållandet vuxit och det är inte tillräckligt spännande eller uppfyller det inte längre dina behov som det har utvecklats och förändrats. Vad krävs för att du ska kunna känna dig oskadd och glädjefull? Kom ihåg att göra ändringarna som behövs med kärlek och medkänsla.

I helgen har jag tid för läggningar. Kanske du vill veta 6 månader framåt? Kostar 200 kr eller enstaka frågor för 40 kr.

Även i afton lördag 9/2 kl 18.00 så tänkte jag skicka Reikihealing på distans i 30 minuter till de som vill vara med och anmäler sig.
Kostnad 40 kr som betalas via swish. Jag använder mig utav kristaller för att förstärka.

OBS!
Maila britten20@hotmail.com för bokning och info. Bokning och betalning senast kl. 17.30

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

  1. Hej Britten,

    Vill gärna ha en läggning för 6 mån.
    Hur går jag vidare?

    Vänlig hälsning
    Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *