Hjälplös och hopplös

Dagens kort för idag fredag 8/2 heter hjälplös och hopplös. Titeln på det här kortet kan låta dyster men låt det inte skrämma dig. Det kommer som en Wake-up hälsning för att ändra ditt tänkt om en situation eller relation. Du kan känna att hinder har placerats i din väg vilket hindrar dig från att uppnå dina drömmar runt kärlek. Du kanske tror att din situation är bortom hopp och att du är maktlös för att förbättra den.

Allt som krävs är en vilja att vidta åtgärder. Bedöm din aktuella situation och bestäm vad som behöver ändras och ta sedan beslut om vad som ska ändras. Ta sedan beslutsamma steg för att göra dessa förändringar och genom att vidta åtgärder så tar du hand om situationen. Känn kraften i det! Erkänn att du har förmåga att förändra om viljan finns. Agera och gå in i din makt och se dina relationer förändras till det bättre.

I helgen har jag tid för läggningar. Kanske du vill veta 6 månader framåt? Kostar 200 kr eller enstaka frågor för 40 kr.

I afton fredag 8/2 kl 19.00 så tänkte jag skicka Reikihealing på distans i 30 minuter till de som vill vara med och anmäler sig.
Kostnad 40 kr som betalas via swish. Jag använder mig utav kristaller för att förstärka.

OBS!
Maila britten20@hotmail.com för bokning och info. Bokning och betalning senast kl. 18.30

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 kommentarer

  1. Hej undrar hur en läggning går till på detta sätt då vi befinner oss på olika destinationer?
    Vet vad det är och gjort tidigare men då hos en och kunnat se korten och hänga med i vad som kommer upp.
    Även fått budskap av de som har kommit med något de vill framföra.
    Oftast haft mest allmänt, livet, jobb/ studie, relationer och ekonomi, utan någon direkt fråga och gett gott resultat av de som jag undrat över.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *