Din skugga och välj dina strider

Dagens kort och budskap är för idag tisdag 29/1 och onsdag 30/1 och det handlar om din skugga och att välja sina strider noga. Inget i livet är stillastående och det är känslor, känslighet och det är en värld med konstant flöde och en sak är säker att allt förändras. Kortet kallar dig till handling och tiden är nu när du kanske måste möta dina värsta rädslor och till in i din själs mörka skuggor. Du måste lära dig att konfrontera vad du har undvikit och gå modigt igen det.

Kortet lovar att det finns ljus i slutet av tunneln. Erkänn att du inte längre nekar ditt förflutna och låt tårarna falla och du kommer att avtäcka diamanterna i din själs skattkista. Det här är en reningsprocess för att rensa bort det som en gång undvikits, ignorerats och tryckt åt sidan.

Lär dig att öppna upp eller om det behövs stäng av din psykiska känslighet. Din kropp är en stor antenn så kom ihåg att du har kontrollen över hur hög eller låg du vill mottagningen ska vara. Moder Jord kan hjälpa dig i denna period av förändring, känslighet och helande.

Dagens andra kort säger att du ska välja dina strider. Du vill att dina relationer ska vara harmoniska men så är inte alltid fallet. Tro och åsikter kolliderar och varje person kämpar för att validera sin position. Ibland är det viktiga att ta ställning och hävda dina övertygelser.

Men den inställningen kan ibland vara felaktig och man känner behovet av att motivera sig själv och då blir det en cykel av konfronterande och försvarande, vilket kan vara utmattande och skadligt för förhållandet. Är du för närvarande engagerad i konflikter med andra eller med dig själv?

I så fall är det dags att utvärdera din situation. Om du tror starkt på din position och vet att resultatet kommer att tjäna allas högsta bästa – stå stark i din tro. Om det är segern som är det viktiga så överväg att låta det vara. Låt inte viljan vinna och förlänga en strid som är onödig.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *