Din skyddsängel

 

Tisdag 8/1 och dagens kort kom fram väldigt starkt och det är ett budskap från änglarna till dig. Din skyddsängel vill att du ska veta hur mycket de älskar dig just nu. Ängelns kärlek är helt ovillkorlig och är allomfattande.

Du är inte ensam. Du duger precis som du är och dina skyddsänglar vill att du ska veta “Vi är här! Vi har aldrig lämnat dig och kommer aldrig att lämna dig” Du förtjänar  deras hjälp och uppmärksamhet.

Det finns inget som du kunde tro, sagt eller gjort som skulle kunna skilja dig från dina gudomliga hjälpare. De dömer aldrig eller överger dig för de misstag du gör. Änglarna är helt enkelt här för att stödja dig så att du kan växa andligt och hjälpa andra! Önskar er en fin dag!

 

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

8 kommentarer

  1. Stort TACK Britten! Behöver verkligen en skyddsängel just nu!🙏❤️💐
    Kram från Anita Asp

  2. Igår när jag la mig bad jag änglarna komma i mina drömmar och lämna deras budskap och nu läser jag detta. 🙂

  3. Tack Britten ❤️ Och Tack mina fina änglar. Älskar er. ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *