Glada minnen och återförening

 

Dagens kort kommer från The green witch av Ann Moura och budskapet för idag lördag 5/1  handlar om nostalgi och att komma ihåg gamla glada minnen. Kan vara så att det blir ett oväntat möte med någon från förr.

Det kan även vara en önskan att återuppleva goda minnen i nuet kanske genom att man passerar en tradition eller hobbyintresse till barn eller barnbarn fast de kanske inte har samma glada entusiasm som du själv hade som barn men du bör erkänna och uppskatta den andres skillnader.

Att “leva” i det förflutna kan skapa en känsla av melankoli men det kan vara kopplingar med det förflutna som kan användas för att manifestera tidigare drömmar av nutiden.

Flickan på bilden bär Mejram en ört av glada minnen, komfort och närhet och samband med familjen. Pojken bär en bur med en kanariefågel och det symboliserar kamratskap, lycka, minnen.

 

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 reaktioner på ”Glada minnen och återförening

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *