Charma, förtrolla. förhäxa och bedåra!

 

Dagens kort gäller för idag fredag 28/12 fram till söndag 30/12. Hänföra, charma, förtrolla, tjusa, förhäxa och bedåra. Du ska ta tillbaka din barnsliga känsla av underverk och vördnad och visa världen som en magisk plats. Kom ihåg vem du är och minns hur magisk världen verkade när du var ett barn. Ta fram den känslan av förtrollning.

Änglarna är med dig och ber dig återta din magiska känsla genom att komma ihåg att en mirakulös makt omger dig. Be änglarna att hjälpa dig med allting – små och stora saker och oroa dig inte. De vill verkligen stödja dig så att du är fri från bekymmer.

När du är glad så inspirerar ditt inre starka ljus andra som ser dig. Så sätt igång – ta fram ditt starka inre ljus och härför, charma, förtrolla, tjusa, förhäxa och bedåra andra! Önskar er en magisk helg!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *