Vart har du ditt fokus?

 

Vi har passerat årets kortaste dag där det vänder och vi går mot ljusare tider. Nu kring jul och nyårstider är det många av oss som känner att vi vill städa och röja bort saker som bara ligger och “skräpar”. Vi ska förnya oss med en ny kropp och förverkliga våra nyårslöften där vi tänker att 2019 ska bli ett bättre år än 2018. Är det någon som känner igen sig? Ja vi alla har nog vart där någon gång i alla fall. Kanske 2019 blir det året då just du… fokuserar dina tankar på ditt inre och att växa som person och finna din egen trygghet.

Dagens budskap för idag torsdag 27/12 frågar vart har du ditt fokus? Tänk på vad du vill ha istället för vad du inte vill ha. Var försiktig med dina tankar eftersom de skapar dina erfarenheter. I bland verkar det som våra tankar väljer oss men det är aldrig så. Du väljer alltid dina tankar – varje ögonblick.

Dina tankar har alltid en effekt och det finns inga neutrala tankar. En halv sekund innan en tanke kommer så väljer du att ha den. Med övning kan du lära dig att ta kontroll och ändra dina tankar. Det betyder att du har dina händer på ratten i ditt liv.

Acceptera dina negativa tankar och låt dem försvinna. Inget kommer att förändras hur mycket du än tänker eller grubblar. Är det en svaghet som du tänker negativt om så fokusera på dina styrkor och goda egenskaper.

Jag kan fokusera mitt sinne efter vilja. Jag håller bara kärleksfulla tankar och mina änglar fungerar som mina gatekeepers i att upprätta en stadig ström av tankar om kärlek och positivitet till mig själv och andra. Önskar er alla en fin och lugn dag!

 

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

8 kommentarer

  1. Tack fina Britten för detta budskap, så sant. God fortsättning, Kramar 🧚‍♀️🌟

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *