God Jul!

 

Vill ödmjukt bocka och tacka alla er som jag varit i kontakt med det här året. Alla ni mina kunder som gett mig ert förtroende då det gäller läggningar och healingen. All fin feedback som jag fått från er har verkligen glatt mitt hjärta.

Vi tillsammans har verkligen skapat fin härlig energi och magi. Ni har stärkt mig och jag hoppas att jag har bidragit med att stärka er också. Vill önskar er alla en riktigt God Jul och skickar julkramar till er alla!

 

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

 

 

4 kommentarer

  1. Önskar dig och dina kära en God Jul och Gott nytt år! Tack själv för detta år med din fina vägledning. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *