Hitta din inre röst!

 

Vi är många som delar budskap med olika innehåll och som läsare känner man snabbt om det är menat till just en själv eller inte. Din kropp kommer att hjälpa dig känna om det är riktat till dig. Dagens kort för idag tisdag 18/12 hälsar gudomlig vägledning och att följa sin intuition, alltså förmågan att bilda sig en omedelbar uppfattning.

Änglarna hälsar att universum/det gudomliga är med och uppmanar dig att lyssna. Lyssna inåt! De känslor du känner, visionerna eller din inre röst försöker att berätta något för dig och du bör lita på och följa den vägledningen. Meditation och lugn och ro är det viktigaste för att vi ska stilla våra tankar och känna vårt inre och uppfatta vår inre röst som är vår livskompass som styr oss på rätt väg.

Idag tisdag 18/12 kl 15.00 så tänkte jag skicka Reikihealing på distans i 30 minuter till de som anmäler sig och vill vara med.
Kostnad 40 kr som betalas via swish.
OBS!
Maila britten20@hotmail.com för bokning och info. Bokning och betalning senast kl. 14.30

 

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *