Andlig tillväxt

 

Onsdag 12/12 och jag kände för att dra ett dagligt kort till er fast jag hade lagt kort tidigare. Det är mycket energimässigt som händer och för många är det en större medvetenhet som kommer och en hel del bagage som ska bearbetas, lyftas upp och släppas. Många är trötta och även förkylda. Det är en snabb andlig ökning nu och försök att njuta av processen trots att du kan känna en blandning av känslor som kanske förvirring, rädsla och spänning.

Du kanske även önskar att du kan studera och lära eller meditera på heltid. Du behöver inte oroa dig för de konsekvenser som kommer med energiökningen. Lita på att samma styrka och energi som tog dig till din andliga väg kommer även att ta hand om det andra för dig. Fokusera på att ta hand om dig istället för att oroa dig om det yttre just nu! Önskar er en fridfull dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

4 kommentarer

  1. Det är kanske det jag upplever nu .. är mycket förvirrad. Rädd. Och känner mig trött ..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *