Rikedom

 

Lördag fm och dagarna passerar i rekordfart. Dagens kort berättar om materiel skörd. En av universums lagar är: Vad du sår, skördar du och det här är din tid att skörda skörden du har arbetat för och som du förtjänar. Självförsörjning, oberoende, säkerhet och konsten att njuta av det du har strävat efter och du har gjort det hårda arbetet.

Lärt dig lektionerna under vägen och använt dem för att lyckas på alla delar av ditt liv. Siffran nio betyder slutförande eller firar färdigställandet av ett projekt. Det är en perfekt tid att se framåt och använda den visdomen du har fått. Tänk på smarta investeringar och fundera över idéer som visar lönsam potential. Grattis till din framgång – du har förtjänat det!

En kvinna med ett mynt och med koppling i pengar, hälsa eller värde. Hon är elegant klädd och sitter på en vacker stol och håller ett ljust guldmynt. Det är en lyckad strävan kring din egen ekonomi eller hälsa. Det kan också signalera en kvinna som hjälper dig med dessa problem.

Hon kan ge dig ekonomisk rådgivning eller koppla dig till någon annan som gör det. Hur som helst så kommer det hjälp eller möjligheter till ny kärlek/vänskap kopplad till en kvinna med rikedom. Önskar er en fin lördag!

Idag Lördag 8/12 kl 15.00 så tänkte jag skicka Reikihealing igen på distans i 30 minuter till de som anmäler sig och vill vara med.
Kostnad 40 kr som betalas via swish.
OBS!
Maila britten20@hotmail.com för bokning och info. Bokning och betalning senast kl. 14.30

 

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *