Obeslutsamhet

 

Söndag 25/11 och dagens budskap handlar om mental konflikt och handlar om oförmågan att gå vidare eftersom tvivel om dig själv uppstår ur obeslutsamhet eller inte kunna agera med en person, grupp eller till och med en situation i ditt nuvarande liv. Det är inte ett enkelt beslut och du är redan medveten om detta.  Kom ihåg att du har styrka, mod och makt att göra alla nödvändiga överväganden.

När du bestämmer dig för att agera och äntligen fattat de val som behöver göras så kommer det en känsla av mental lättnad. Det finns hjälp där ute att få som du letar efter eller om du lyssnar på kloka råd som hjälper dig att fatta rätt beslut. Lyssna på din intuition och ha tro på dig själv och frid och harmoni kommer snart att vara inom dig. Önskar er en härlig Söndag!

Även idag tänkte jag skicka Reikihealing  kl 19.00 på distans i 30 minuter till de som vill vara med. Kostnad 20 kr som betalas via swish.

OBS!
Maila britten20@hotmail.com för bokning och info. Bokning och betalning senast kl. 18.30

 

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *