Sanning andligt uppvaknande

 

God morgon på er alla som hittat hit till min bloggsida. Dagens budskap är för idag lördag 24/11 och kortet handlar om sanning och kortets kvaliteter illustrerar andligt uppvaknande, tydlighet, sanningens uppenbarelse och kosmisk medvetande. Det är en väckarklocka för att få din uppmärksamhet och visa hur långt du har gått men även hur långt du behöver gå. Utvärdering av det förflutna tillsammans med de lektioner som du har lärt dig eller fortfarande behöver förstå, måste nu vara en topprioritet. Om du gör det kommer du att förlåta, acceptera och läka så att du kan gå vidare i ett balanserat andligt sinne.

Kortet påminner dig om att en väsentlig förändring måste göras i vissa delar av ditt liv. Men gör inga hastiga beslut, låt det ta tid för andra val eller förändringar måste vägas och utvärderas med de mest försiktiga och klokhet. Oavsett vad du tar i nu så kommer det att ha långtgående konsekvenser – mer än du någonsin kommer att veta. Genom att använda dig av universum krafter och blanda dem med lite hjälp från den fysiska världen kommer du att få klarhet och ett ändrad medvetenhet. Det som en gång var uppenbart kommer nu att realiseras och förstås. Var ärlig mot dig själv och lita på det du vet är sant.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

8 kommentarer

  1. Tack! Man får göra så bra man kan och lyssna på sig själv i alla lägen, och inte dras med i det som kan upplevas som hårt och kallt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *