Fatta ett beslut

 

Trevlig Söndagsmorgon på er! Här kommer dagens budskap för idag 18/11 och det är en bra dag att ta beslut på. Lägg sig i stilla vila och djupandas och känn ditt hjärtas sanna önskningar. Änglarna ber dig att vara ärlig mot dig själv (och dem) om dina drömmar och önskningar.

Vad vill du ändra? Vad väntar du på? Ha modet och erkänn dina drömmar och låt dina äkta känslor komma fram. Det är dags att bestämma och änglarna hälsar att om du kan drömma kan du också göra drömmarna till verklighet.

De uppmuntrar dig att utforska dina alternativ och att ta hand om ditt liv. När allt kommer omkring består ditt arbete av en stor del av dina dagliga aktiviteter. Du (som alla) förtjänar att spendera din tid på meningsfulla och roliga sätt.

 

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag sänder även Reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *