Andlig union och gudomlig helande kraft

 

Äntligen så är fredagen här och dagens kort 16/11 handlar om andlig union och att du är en kanal för gudomlig helande kraft. Energierna för idag handlar om dina relationer som involverar ett emotionellt band till älskare, släktingar, familjemedlemmar, vänner, arbetskamrater osv och det kan leda till att utforska och begrunda relationerna för att få insikt att det verkligen handlar om dig.

Lägg märke till när du interagerar med olika människor i ditt liv. Ger de dig energi eller tar de din energi? Finns det ett jämnt utbyte och en jämn balans mellan att ge och ta emot energi? Relationer är spegelbilder av ditt liv. De reflekterar hur du känner och behandlar dig själv och hur du reagerar och agerar i olika situationer. Varje union är ett tillfälle för själslig tillväxt.

Gudinnan Ixchel  som är Mayaindianernas Mångudinna  hälsar att du är en kanal för gudomlig helande kraft och du är en Medicinkvinna. Att bemästra kraft är absolut inte samma som att kräva den. Bemästrande baseras på en trygg och säker vetskap om att du är en del av den stora andens visdom. Du är som en åskledare som kan leda kraften och anslut dig för att hålla dina tankar orubbligt klara.

Tveka inte för ett ögonblick i ditt trygga och fasta beslut att vara en kanal för den kraft som redan finns inom dig. Koppla upp dig mot källan och låt den förstärka din naturliga kraft. På det viset blir du en ständig länk av det oändliga, från det oändliga och till det oändliga. Du blir nu helad och är du uppe i en situation som kräver mycket av dig nu så kommer den situationen att bli helad, vare sig det är vänner eller en kärleksrelation

Då detta kort kom upp så vill jag sända Reikihealing på distans ikväll kl 19.00 i 30 minuter till er som vill vara med.

Kostnad 20 kr som betalas via swish.

OBS!
Maila britten20@hotmail.com för bokning och info. Bokning och betalning senast kl. 18.30

 

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

8 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *