Fruktbarhet

 

Ny dag, ny månad och nytt budskap. Idag torsdag 1/11 handlar det om fruktbarhet och det är du som är skaparen och det frö som du tidigare planterat – oavsett om det var lycka, trygghet, överflöd, välstånd, familj, barn, idéer eller tankar – är nu redo att komma in i din värld.

Var tålmodig när du ser dina frön slå rot och växa och fortsätt vårda dem. Öppna upp dig själv till universums livskraft. Kortet representerar även kvinnlighet och Moder Jord och hennes armar sträcker sig ut och hon vill omfamna dig på hennes stränder, berg, skogar och trädgårdar – gå till henne halvvägs och bekräfta att samma energi som utgör himmel, jord, djur och mineraler också är en del av dig.

Börja vårda dig själv och införa din själ med kärlek och medkänsla. Snart kommer andra att se och känna din hängivenhet. Agera från hjärtats kärleksfulla utrymme och den välvilliga energin som bor där hjälper dig att ta hand om och hjälpa andra och dig själv.

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *