Släpp sorgen och djupläkning sker bara du överlämnar dig själv fullt ut

 

Nya kort och budskap för idag tisdag 23/10 fram till fredag 26/10. Vad du har sått så ska du få skörda och det är dags att öppna upp ditt hjärta och acceptera  och ta emot. Möjligheter, väntade eller oväntade knackar på din dörr. Livets ebb och flod flödar i sin naturliga resa och god karma har kommit i full cirkel. Det är dags att låta dina problem ersättas av lösningar.

Tro på ödet och när du lär dig att släppa gamla problem så får du chansen att förstå lektionerna och få visdom från det förflutna så att du kan flytta dig stadigt framåt i positiv riktning. Tro starkt på att du förtjänar att vara lycklig och välmående och ha överflöd på alla områden i ditt liv och självsäkerheten kommer visa dig att det omöjliga verkligen kan bli möjligt. Njut nu av det faktum att ödet är närvarande och till din fördel.

Har du brustet hjärta som bär sorg av en förlust och en tomhet med en tår fylld av sorg. Såret kan vara för längesedan eller vara smärta från en nyare händelse. Hur som helt så sker det en djupläkning nu. Öppna dina känslor och släpp ut den berörda personen eller situationen.

Öppna ditt hjärta till ljuset av gudomlig kärlek och helande och ha medkänsla för dig själv genom denna svåra process. Prioritera självomsorg just nu. När du har släppt bort det gamla så kan du öppna ditt hjärta till den sanna kärleken som du med rätta förtjänar.

Lita på att allt är perfekt och i sin ordning och att få känna frid och helhet. Förvirrande och stressiga känslor gör att du glömmer bort att du har kontrollen. Öppna ditt hjärta och överlämna dig själv fullt ut så finner du friden.

Ditt liv kommer att börja utvecklas som magi och nya möjligheter kommer presentera sig. Inse och acceptera att varje omständighet och varje person och varje enskild upplevelse i ditt liv är perfekt för din andliga tillväxt. Ja allt! Det är ditt ansvar att hitta harmoni i de lektioner som ges till dig. När du lär dig att visa tacksamhet för alla situationer, även de svåra som du upptäcker inre frid. Önskar dig en fin dag!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

8 kommentarer

  1. Tack så mycket för budskapet. Det kom som en bekräftelse på allt som skär i mitt liv just nu. Hjärtliga hälsningar ⚘⚘💜🦋🐞💜😇

  2. Tack för alla klokheter! Det är inte enkelt med relationer, men efter ett avslut har jag sett klart och tydligt vad som var meningen men just den relationen eller mötet med en annan människa.
    Tänker också på boken “Att växa genom möten” av Kay Pollak, för det är just det man gör, även om det känns oerhört tufft en tid.

  3. Brustet hjärta, ja… jag har svårt att ta till mig att även jag förtjänar kärlek, jag trodde ju så mycket på att det var Han jag mött, Han jag skulle dela resten av mitt liv med… Någonstans i mitt inre tror jag fortfarande det, de rationella tankarna, att släppa honom fri “puttas undan”… jag är förvirrad, trasig, ifrågasätter mycket, förnekar, gråter… Försöker ha tillit, men det är svårt

  4. Så sant. Sorgen måste få sin tid att “läka ut”.
    Men förr eller senare måste man gå vidare. Med tacksamhet för allt som
    kommer i ens väg. För det finns bara en väg och den leder uppåt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *