Andlig undervisning, kärlek och att växa

 

Nu har jag lagt nya kort för idag fredag 19/10 fram till söndag 21/10 och helgens budskap handlar om andlig undervisning, kärlek och att växa. Var medveten om att du är en ledare och att din visdom går tillbaka till uråldrig tid. Denna visdom har du fört med dig till din nuvarande inkarnation för att vara en vägvisare så att dina erfarenheter kan komma till nytta för andra.

Översteprästinnan Dana är med och hjälper dig att manifestera en plattform för din andliga undervisning, oavsett om det handlar om att undervisa genom att själv vara ett exempel eller genom att skriva eller tala. Alla former av undervisning är lika värdefulla oavsett hur många människors liv du påverkar till det bättre. Var en förebild av frid och kärlek!

Det finns ett tillfälle nu att få vara i en harmonisk helhet. Gläd dig i din perfekta unikum. Det kan också vara dags att undersöka vilka val du gör när det kommer från ditt hjärta. Har du människor i ditt liv som stöder och ger kärlek? Omge dig bara med dem som uppmuntrar och bär upp dig, och som driver eller guidar dig för att vara allt du verkligen kan vara.

Detta kommer att hjälpa dig att värdera dig själv och höja din vibration mot den ovillkorliga kärleken. Det kan också finnas en möjlighet för en ny romantik som kommer in i ditt liv. Jag hedrar mig själv och andra genom att agera med kärlek!

Väx och utöka ditt medvetande genom att utnyttja varje livserfarenhet. Tillväxt är processen genom att reagera positivt på varje upplevelse i ditt liv. Varje omständighet är ett tillfälle för dig att växa till ett hälsosammare, mer medveten väsen. Genom universell lag av orsak och verkan är alla händelser i fullständig anpassning till din själs syfte.

När du förstår helt klart att du har skapat varje situation som händer för dig, är visdom född. Vad du lär dig av varje utmaning formar din karaktär. Dina utmaningar, sorger och hjärtsorg hjälper dig att utveckla mod och styrka. Hur du möter varje utmaning formar din framtida lycka och framgång. Önskar er alla en fin helg!

Det finns tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *