Vägled i dina relationer med kärlek och kom ihåg vem du är!

 

Ny vecka och jag har inte vart så aktiv med mina budskap den senaste tiden till er som jag brukar. Jag har dragit mig tillbaka lite för att fokusera på mig själv med grundning, rening och vila som är så välbehövligt mellan varven när man ger så mycket till andra. Jag är en empat och som känner av andra människors energier. Då är det ett måste att rena sig och fokusera på sig själv ibland för att orka och få ny energi.

Denna veckas kort och budskap till er gäller för vecka 39 och i hjärtat är energin både till hjälp men kan även vara ett hinder. Försök ta reda på vilken roll du spelar i dina relationer. Brukar du ta ledningen och styra ditt förhållande eller brukar du följa den ande? Om du är en som leder, fundera om du tvingar din vilja på den andre personen? Om du följer, fundera om dina egna behov är uppfyllda?

Ett bra förhållande innebär att både ge och ta och leda och följa. Det bör finnas en jämn utbyte av energi och det gäller för alla relationer. Veckans kort påminner dig om att vägleda istället för att dominera och fokusera på det intellektuella snarare än den emotionella i relationerna/relationen. Om ett förhållande ska vara hälsosamt och starkt måste alla behov mötas. Det måste finnas tillräcklig struktur och ordning så att varje person känner till gränserna.

Varje person måste göra förhållandet en prioritet och satsa på att göra det starkt.  De beslut som fattas i och om förhållandet bör baseras på sunt resonemang snarare än rent ego. Söker du efter ett romantiskt förhållande så ta kontrollen och kanske nätverka. Gör dig själv tillgänglig och prioritera och ansträng dig!

Kärleksängeln med oss och hon kommer med rosor i håret och rosafärgade vingar och hon håller en rosenkvarts kristall som utstrålar ömma och kärleksfulla vibrationer och det ger dig medkänsla och tillgivenhet. Om du letar efter ny kärlek ger denna ängel ett meddelande om kommande tillvägagångssätt.

Om du vill ha en djupare intim relation med någon som redan finns i ditt liv, så hälsar hon att större och mer ömhet är tillgänglig för dig nu. Hur som helst kom ihåg att du först måste älska dig själv. Ängeln av kärlek ler åt dig och smider förbindelser åt dig. Tillåt dig känna att du är framgångsrik och att det blir succé  Jag är ett med guiderna och jag är rik!

Ärkeängel Mikael vill att du ska komma ihåg vem du är och att du är mäktig, kärleksfull och kreativ. Du är mycket älskad och ditt inre gudomliga ljus lyser klart och starkt i sanning. Var inte rädd för din kraft, din storhet eller din vision som du har. När du lyckas så inspirerar du andra. När du förändrar ditt liv så är det mer i linje med dina intressen och du inspirerar andra.

Var kraftfull! Var magnifik och kom ihåg att detta är den du är! Ljus och kärlek till er alla!

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

  1. Tack. Jag hoppas verkligen jag får gehör och svar på mina böner inom kärlek denna vecka med detta fina budskap💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *