Offra för att fortsätta din karmiska väg och lita på det du får till dig.

 

Dagens kort och budskap gäller från i dag Söndag 12/8 fram till Fredag 17/8 och det är de allmänna energierna som ligger i luften för oss. Allt kanske inte är menat för just dig men du känner med magkänslan vilka ord eller mening som riktar sig till dig.

Du ska titta runt i ditt liv för att se vad som behöver släppas. Genom att överge och släppa kommer det att finnas mer utrymme att ta emot. När du offrar och släpper något så brukar belöningarna vara omvandling, visdom, tacksamhet och upplysning. Det uppstår en situation i ditt liv där du inte kan kontrollera resultatet och det är rätt tid för att pausa, vila, ha tålamod och reflektera och kanske även meditera.

Det kan vara klokt att se saker med ett förstående intuitivt öga. Försök att  se personer och problem ur ett annat perspektiv. Det kommer att få en mer djupgående effekt på din själ och ditt liv. Det kan vara en övergångsperiod för dig och en förändring. Acceptera de saker som du inte kan kontrollera. Läk och lämna det förflutna bakom och flytta dig mot din framtid och titta på nya dörröppningar och vägar som visas för dig.

Din egen andliga evolution leder dig till templet och det andliga öde som din själ har haft i åtanke för denna livstid. Det du nu går igenom är en del av din själs process. Du är på din karmiska väg och går i rätt riktning. De val du gör nu är viktiga för din personliga tillväxt och ditt livs lektioner.

Ljuset runt templet representerar andevärlden – dina familjemedlemmar, vänner, änglar och guider – alla kärleksfulla ande hjälpare som längtar efter att få hjälpa dig. Kalla på dem och var öppen för deras visdom och inspiration. När du följer dina högre intentioner så hjälper det dig att flytta ditt liv framåt och din högre jag har ett underbart inflytande på allt du upplever.

Lita! Lita på och acceptera att allt är perfekt och i enlighet med de andliga principerna. Lev fullt ut i frid och harmoni och lita på fullkomligheten av livet. I medvetenheten kommer du lita på dig själv i din själs intuition. När du litar så får du styrkan att acceptera och omfamna varje omständighet och situation – alla så kallade “problem” som uppstår i ditt liv.

Förstå att varje händelse är i perfekt gudomlig ordning.  Du skapar allt i din existens, vare sig medvetet eller omedvetet, genom dina tankar, övertygelser och handlingar. Varje erfarenhet kommer att ge dig djupare förståelse för din egen andlighet. Den universella lagen om orsak och verkan är perfekt. Utveckla din tro och sprid dina vingar och flyg!

“All i have seen teaches me to trust the creator for all i have not seen” ~ Ralph Waldo Emerson

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *