Använd din intuation i alla de val du har och spendera lite tid i ensamhet

 

Dagens kort är från 3 olika tarotlekar och budskapet gäller för idag Måndag 6/8 fram till Fredag 10/6. Första kortet handlar om att vi drömmer oss bort och vår fantasi skenar iväg och distraherar oss. Drömmarna har stigit ur undermedvetandet och de kanske behöver lyftas nu för att läka. Vi kan ha många valmöjligheter och drömmar men finn inspiration från dem där du kan erkänna att de distraherar dig om de tar dig från den väg som du valt.

Var medveten om kraften i fantasin och att de distraherar dig. Det kan vara underhållande att vara i dem ett kort tag men blir det på lång sikt kommer du ångra dig. Använd din styrka inom det andliga och vet att det är bortom logiken.

Var uppmärksam på din intuition och känn igen att det finns olika sätt av veta saker. Ta försiktigt emot den energin och visdom som ligger i energierna runt oss nu. Bli inspirerad och översätt den till handling och väx inom dig. Du har passionen inom dig som driver dig i din sökning samtidigt som du har mycket kunskap och en stark vilja men du har fortfarande något som är oupplöst i ditt hjärta.

Ta lite tid i ensamhet för att jämföra din vanliga kunskap med det du känner i ditt hjärta. Få mer självkännedom och väx. Dra dig tillbaka och överväg vad du vet och se till att dina tankar speglar ditt eget hjärta. Bli medveten. Lär känna dig själv och vad du tror på och du behöver inte vara beroende av andras åsikter. Drar du dig tillbaka av rädsla eller för att undvika personligt ansvar så är det inte detsamma som självkontroll.

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 kommentarer

  1. Tack för budskap!
    Vackra tarotlekar! Har inte sett någon av dem i verkligheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *