Humor och kärlek och mer kraft gör att du når ditt mål!

 

Söndagskväll och fullmånens starka energier håller på att avta. För många har det varit jobbiga dagar med mycket som har strulat. Kvällens kort är för imorgon Måndag 30/7 och Tisdag 31/7.

Nu får vi ny vitalitet och glädje och det finns stor potential att återuppliva dina relationer just nu, både med andra och med dig själv. Ta den här energin och fokusera och förnya värmen och entusiasmen i alla dina relationer.

Ha det roligt med andra människor och känn hur det här kommer att lyfta din energi. Denna ökade vibrationen hjälper till att förbättra nuvarande relationer och skapa nya relationer till dig. Se dina nära och kära i ett annat ljus.

Fokusera på humor och kärlek och tänk på att lägga till mer skratt i ditt liv. Ju mer glädje du lägger till desto högre energinivå och ju högre vibrationer, vilket ger en vackert förnyad vitalitet. Låt dina relationer gnista!

Nu är det rätt tid för mer aggressiv rörelse framåt, mer arbetsvilja. De galopperande hästarna representerar internationell och samordnad handling riktad mot dina mål. Du är på rätt spår men du måste öka din bestämda insats.

Den vita hästen är de inre handlingar av tankar och själen och den svarta hästen är det yttre arbetet som fortfarande måste göras. Så fortsätt att vidta åtgärder och lita på din intuition. Med tiden kommer du att  bryta igenom och se resultaten av det du skapat. Du kommer att nå dina mål!

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reikihealing på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 Comments

  1. Tack!
    Som budskapet säger så är humor och kärlek så viktigt, i allt!

  2. Tack, det känns som allting kommer att bli lättare nu!
    Men lite stöd för sina egna tankar och känslor är aldrig fel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *