Ta initiativet och solens värme leder till ny början!

 

Tisdag den 17/7 och sommarvärmen är som starkast för oss här nu och dagens budskap berättar att det ligger starka energier för framgång nu när nya möjligheter öppnas. Använd den här energin för att hotta upp dina relationer  och ge allt som du har i hjärtat. Använd den gudomliga flamman för att tända din passion och visa dig vägen för att få dina djupaste önskningar.

Vänta inte på att den andra personen ska göra ett drag. Ta initiativet! Var modig! Använd den här eldiga energin för att utforska nya möjligheter. Hur kan du krydda nuvarande relationer? Lär dig en ny färdighet med din älskade eller ta familjen på en speciell semester. Om du letar efter ett nytt förhållande tänk kreativt och prova nya sätt att möta någon. Gå ur din komfortzon och var en liten älskling!

Solen är med idag och det är tid för en ny början och den ger även välsignelser till jorden och ditt eget liv. Solen vårdar joden för att få nytt liv på våren och sommaren och det är dags för nytt ljus i ditt liv – ljuset av gudomlig inspiration och personlig växt. Det finns stor kreativitet vilket kan leda till nya projekt eller relationer.

Det är dags att uttrycka din energi för att uttrycka din sanning och vision. Visualisera ljuset av gudomlig kärlek och häll i ditt hjärta och sinne som solens strålar, med tillväxt och inspiration och riktiga välsignelser. Se framtiden du vill skapa och vet att solen skiner på dina intentioner nu!

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

14 reaktioner på ”Ta initiativet och solens värme leder till ny början!

  1. Kristina Elisabeth Pettersson skriver:

    Tack Britten. Detta skänker mig stor glädje.Ska genast sätta igång med att skicka det brevet jag så länge tänkt . Nu är jag äntligen redo för att möta kärleken efter 16 tuffa år. Ha en fin sommar .

  2. Emma skriver:

    Jo men samtidigt kan jag inte ge när jag far illa sen i maj. .
    Många känner av gäller händelse 1996.
    Det vart inte full bordat. . Han är för feg.
    Jag reder mig utan veta.men bökigt ha av an..
    fast i Slut ändan gör han inget stannar i tanken..

    vi som dart Ulla sen maj dem syns inte.
    Många orkar inte det jag gör på mitt sett.. el vågar inte.

  3. Jessika skriver:

    Vilka härliga budskap du har! ?
    De senaste har prickat rakt i hjärtat. Mod och att våga ta initiativ för att nå målet; ack så svårt men jag vet att det är det som krävs❤

  4. Emma skriver:

    Jag av skyr värmen sen i maj
    . Så jag kommer inte ta nått instativ.
    När det gäller ämnet jag har gjort mitt där..
    om inte individen själv kommer till skot.
    Så reder jag mig ut märkt på egen hand faktiskt..
    behövs massor regn. Är otekt nu.

    • brittensbudskap skriver:

      Hej Emma! Ja vi alla tänker lite olika och vi väljer ju självklart hur vi vill agera och vara och värmen ställer till det för många här i Sverige idag men det är inte vädret jag tar med i mina budskap utan vad som ligger i energierna. Men jag håller med dig ett ordentligt regn är vi i behov av! Kram ??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *