Lyssna till ditt hjärta och nå ut till kärleken!

 

Dagens budskap handlar om de generella energierna som finns runt oss och all text kanske inte är menat till dig. Man brukar känna vilket budskap och vilken textrad som träffar i sitt inre då vi är många som ger dem. Så varsågoda det här kanske är till just dig!

Kärleken finns i överflöd runt dig. Lita på den och öppna upp och gläd dig! Du har potential att uppnå något eller någon som du vill ha nu. Det är kärlekens kraftfulla energi runt dig nu. Använd den och lyssna på ditt hjärta! Ska du erbjuda förlåtelse eller göra dig mer tillgänglig? Ska du sträcka ut din hand och berätta hur du verkligen känner?

Lita på din förmåga och upprätthåll en sann och kärleksfull relation. Nu är det dags att få det att hända. Var optimistisk och var öppen för alla möjligheter. Öppna dina ögon, hjärta och ditt energi fält för att ta emot överflödet som kommer till dig. Släpp gamla negativa tankar och övertygelser om kärleken de tjänar inte dig och kan faktiskt förhindra kärlek från att hitta dig.

Fokusera på dina vackra, kärleksfulla egenskaper och låta dem stråla ut i världen. Genom att låta ditt ljus och din kärlek skina, kommer du att locka det som ditt hjärta önskar. När du öppnar upp för kärleken så finns det en ny man eller den rike mannen som bara sitter och väntar på dig och att du ska nå ut till honom. Använd din intuition och var mer öppen och se honom och ta initiativet och han är din.

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

  1. Kärleken finns från min sida men Hans?
    Lite svalt på sistone tycker jag

  2. Jag har gett all kärlek till mannen i Värmland!
    Är det meningen att vi ska träffas o få ett liv tillsamman?
    All kärlek till Dig! ❤❤❤

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *