Bemästra din rädsla och öppna upp för kärlek!

 

Dagens kort och budskap säger att du ska bemästra din rädsla för kärlek. Rädslan och tvivel hindrar dig från att öppna för den glädje och kärlek som väntar på dig. Ett ängsligt hjärta stänger sig och ser bara negativet och tvivel. Din rädsla kan till och med få dig att ifrågasätta dig själv vilket gör att du undrar om du är värd att bli älskad eller om du någonsin kommer att hitta kärlek.

Dessa tankar kommer att manifesteras om de inte kontrolleras och du hamnar i en oändlig destruktiv cykel. För att behärska dina rädslor måste du först identifiera dem. Vilka rädslor om kärlek har du tillåtligt dig själv att tro på? Är du orolig av att vara oälskad? Är du orolig att ge upp din frihet för att vara i ett förhållande? Tycker du att det är svårt att tala om dina behov och be om att de blir uppfyllda?

Ta dig tid och titta på dina rädslor och tvivel så att du kan släppa dem och de kommer att leda dit till glada och kärleksfulla relationer. Vet att du kan få de relationer du vill ha. Släpp dina rädslor nu och öppna ditt hjärta för kärlek!

Affirmation: Jag släpper nu min rädsla och öppnar mig helt till ett kärleksfullt förhållande med mig själv och andra.
Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

2 kommentarer

  1. Vet är så i energin . Men alla behöver inte det där.. som är nu så är som är.. och sitter av tiden lider av värmen.. gör jag i lugn ro själv går idé sover mer en vaken. . Vad jag vet måste man må bra själv. Gör inte jag i värmen öken verkligen inte är deprimerande års tid.. folk växster dör i här hopplösa värmen. Min mor är jätte besviken på det här.. skörden dör. . Så önskar mig massor regn ! Som är ni är det farlig.. vågar inte ens handla på grund av vädret ! :'(

    • Hej Emma! Ja visst är det så att det inte alltid är kärleken som är det viktiga och att man önskar sig andra saker. Jag hoppas att du snart hittar tillbaka till energin/orken så allt känns bättre för dig! Kram 💖🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *