Välförtjänt belöning

 

Dagens kort handlar om välförtjänt belöning. Du har hållit disciplinen och nu kommer belöningen till dig. Nu snart kommer du att se att dina relationer är på plats och det har inte alltid varit så lätt men du har jobbat för att förbättra och du har gett mer än du velat men du har haft disciplinen att fortsätta.

Var stolt över dig själv för du har visat självförtroende och självsäkerhet. Nu går du in i en fas där dina kontakter med andra blir enkla. Visa hänsynsfullhet och medkännande och diplomati är alltid ett bättre tillvägagångsätt.

När du går vidare är det viktigt att känna tillfredställelse med dina prestationer när det gäller kärlek och du kommer att bli belönad för ditt hårda arbete.

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *