Vila och tänka i andra banor

 

Fredag redan här och dagens kort och budskap pratar om vila och att tänka om. Du har kämpat för att skapa och upprätthålla harmoniska och uppfyllande relationer och det har vart mycket arbete och du har lagt fram ditt bästa och gett betydligt mer än du har fått och du upptäcker att det fortfarande finns problem som måste hanteras.

Du är trött och ibland vill du bara ge upp. Du uppmanas att fortsätta trots att du blivit besviken eller skadad i det förflutna. Vet att de gamla sorgerna har gjort dig starkare trots att du kanske inte känner så just nu.

Det är en bra till för att återfå din styrka och ladda batterierna och fylla på din energi. Du måste vila och kanske även ompröva dina metoder. När du har orken blir du tydlig och säker och redo att gå vidare med nya idéer om hur du kan förbättra din situation. Önskar dig en härlig fredag!

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

  1. Hej, ditt budskap är precis det jag behöver höra. Men, när ska jag äntligen få kontakt med min son?

  2. Hej! Är förtvivlad över min 35 år gamla dotter som inte vill ha kontakt med någon i familjen. Hon har psykiska problem o en liten dotter på 5 år som vi träffar ibland genom pappan. Är så oroliga över henne o hennes dotter….ser du om vi någonsin kan träffas igen o hon kan bli frisk? Tack

  3. Hej ser du nån förändring för min dotter? Mvh Mona Norlander

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *