I bland blir man så där extra glad…

 

Ja ibland blir man så där extra glad i hjärteroten och igår var en sådan dag när jag tog in posten och såg att ett av mina mitt diplom hade kommit. Jag går lite olika kurser hos mediet Karin Jonsson https://www.karins-sjalarum.com/ som är fantastiskt duktig. Hennes kurser och utbildningar kan jag varmt rekommendera. Mitt diplom denna gång var för Tarot och orakel korts kurs samt änglar, nummerlogi.

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *