Balans och karma/lyckohjul blandat med intuition och meditation.

 

Det är ju semestertider nu och budskapet gäller hela vecka 25  (18/6 – 24/6) och balansen är viktig i alla aspekter av livet men det är särskilt viktigt i relationer, både med andra och med dig själv.

Undersök dina relationer och se om de verkligen är i balans. Förhållande som är hälsosamma bör innehålla både tid att vara tillsammans men även att vara ifrån varandra. Erkänn vad du tar i ditt förhållande och vad din partner ger till relationen, se till att ni båda spelar en lika stor roll och att ingen person dominerar. Kompromiss krävs för att förhållandet ska vara harmoniskt.

Var villig att ge och ta emot. Kompromiss omfattar också att man accepterar att människor är individer med olika personligheter och sätt att titta på världen. Befinner du dig i ojämlikhet, var villig att arbeta genom frågor ärligt och med kärlek och var säker på att era skillnader kan lösas. Förnya, erkänn, kompromissa, jämlikhet, harmoni och helande.  Se även till att dina relationer med familj och vänner är i balans det ställer tonen för den nya romantiken som är på väg till dig.

Ödes och lyckohjulet är nu till din fördel. Det är en cykel av förändring, framgång och tillväxt. Livets ebb och flod i sin naturliga resa och god karma har kommit och pekar direkt på dig. Vad du sår ska du skörda. Öppna upp hjärtat och acceptera och ta emot vad du har tjänat.

Möjligheter oavsett om det är förväntade eller oväntade knackar på din dörr. Det är dags att låta dina problem ersättas av lösningar. Du får chansen att förstå lektionerna och få visdom från det förflutna, vilket gör det möjligt för dig att flytta stadigt framåt i en positiv riktning.

Att hålla fast vid en stark tro på att du förtjänar att vara lycklig och välmående och ha överflöd på alla områden i din liv är nyckeln. Den här självsäkra tanken kommer att visa dig att det omöjliga faktiskt kan bli möjligt.

Månens gudinna visar en evig själ som håller den ljusa, reflekterande månen och står framför det kristallklara vattnet i en glittrande vattenfall och armarna sträcker sig uppåt och tar emot månens ljus, inspirationsljuset. Kortet handlar om intuition, förmågan att få insikter från din själs synvinkel.

Du kan ta emot intuitiv information och det är tid att du använder den. Gudinnan på månen ger dig all slags information från det vardagliga till det spektakulära. Detta kort kan också indikera en betydande blomning av psykisk förmåga och mediumskap – även på professionell nivå.

Du är alltid välsignad med denna förmåga att ansluta, men det här kortet berättar att det nu är den perfekta tiden att öppna. Gör dig redo för den fantastiska inspirationen som detta medför.

Andas djupt och det är tid för att nå ditt äkta jag och din själ. Det är en bra vecka att göra meditation på och det leder dig mot ditt sanna jag och du får kontroll över dina känslor och kanske dina rastlösa tankar. Genom ditt lugna inre så fördjupas din förståelse och du kommer att finna svar på dina frågor.

Denna vecka tar jag inte emot förfrågning och läggningar då jag väljer egen och familjetid. Jag önskar er alla en riktigt fin och härlig vecka och trevlig midsommar! Gör ert bästa att sprida ljus och kärlek!

8 kommentarer

  1. Hej
    Jag undrar om PeA som jag har träffat är den rätte mannen i mitt liv det känns väldigt bra
    Hälsningar Åse ( har tappat bort ditt telenr vill du skicka på mitt Mail )

  2. Tusen tack😍🙏🏼Önskar dig och din familj , en härlig midsommar 🌷🌷

  3. Tusen tack och jag önskar dig och din familj en fin midsommar helg ❤️🙏❤️🌸

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *