Mer livskraft och romantik när du släpper rädsla

Dagens kort gäller från idag torsdag 15/6 till söndag 17/6 och energierna kommer med ny vitalitet och mer fokus och glädje och det finns stor potential att återuppliva dina relationer just nu, både med andra och med dig själv. Ta den här energin och förnya mer värme och entusiasm i alla dina relationer.

Ha det roligt med andra människor, och känn hur det här kommer att lyfta din energi och glädje. Den här höjda vibrationshastigheten hjälper till att förbättra nuvarande relationer och skapa nya relationer till dig. Se dina nära och kära i ett annat ljus och undanröj eventuella svårigheter.

Fokusera på humoristiska och kärleksfulla aspekter och att lägga till mer skratt och högre vibrationer. Mer livsgnista, inspiration, andlig kraft, ambitioner, viljestyrka och passion är på ingående till dig. Dörren till romantiken är öppen och det kan bli ny förälskelse i kärlek. 

Oavsett om du letar efter ett nytt förhållande eller bara mer kärlek i det förhållande du är i öppnas den här dörren till en ny början. Kärleksförhållandet finns redan i Universum och det är energetisk stor potential. Se till att du projicerar självälskande energi som du vill få från andra. Var medveten om att universum returnerar din självomsorg till dig. Dörren är öppen är du redo?

Affirmation: När jag öppnar dörren till min egen kärlek, lockar jag mig mer och mer kärleksfull ömhet.

Isbjörnen och hans energi är med oss och uppmanar att vi ska andas djupt och långsamt och försöka koppla av med varje utandning. Känn isbjörnens energi som är naturligt modig, stark och självsäker och framför allt orädd. Lägg märke till hur han rör sig med sådan värdighet och medvetenhet om nuvarande ögonblick. Han är lugn, jordad och centrerad och orädd. Du kan uppleva isbjörnens samma lugna energi. Lita på och tro eftersom du är kärlekskrigare och orädd. Tänk att rädsla inte kan existera. Förbli i tillståndet av djup lugn fred och känn själen där frid finns.

Om rädsla och tvivel avlägsnades ur mitt sinne, skulle jag leva mitt liv annorlunda?

Vad fruktar jag?

Vad är jag villig att göra för att ta bort rädsla?

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

  1. Varmt tack och mkt passande just nu🙏💖👼 Önskar dej en underbar dag💖

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *