Ha tilliten, släpp gamla mönster och älska livet.

 

Dagens budskap gäller för idag lördag 9/6 fram till onsdag 13/6 och korten säger att du ska vara glad och ha tilliten att universum styr dig rätt och det är dags att lita på att den väg du är på nu faktiskt är den rätta vägen. Tro! Tro på att vad du än önskar kring kärlek och positiv energi så kan det manifesteras i rätt tid och för ditt högsta goda. Lita på universum. När du känner dig ensam i en situation så kan din energi minska och din styrka avta. Fortsätt ha optimismen!

Tappa inte tron på att universum hjälper dig och vet att du inte är ensam. Lägg undan rädsla och förvänta dig att du får vad du behöver. Ta steg för att hitta kärlek, eller för att förbättra och stärka ett förhållande. Ta några risker och upprätthåll en positiv inställning. Gäller det är ett förhållande till en annan person eller förhållandet med dig själv, är det dags att vidta åtgärder. Även ett bra förhållande kan förbättras. Vilka steg kan du vidta för att uppnå det du önskar?

Uppfatta ditt behov och gör valet att släppa taget. Släpp gamla mönster eller människor från det förflutna. Det är rätt tid att ta av dig masken som antingen skyddar eller stoppar dig. Släpp emotionella mönster och rädsla eller ohälsosamma vanor. Det är tid att bryta dig ur dina egna kedjor och gå vidare. Ha modet och ansträng dig att släppa taget.

Ärkeängel Camael är med och hälsar: “Jag hjälper dig i relationen med din andliga själsfrände”

Kärleken finns i dig och runt dig just nu. Du behöver inte söka efter den. Älska livet och älska dig själv. Genom att uppehålla dig vid kärleksfulla tankar och utföra kärleksfulla handlingar drar du till dig och manifesterar kärlek i alla aspekter av ditt liv. Jag kan hjälpa dig bli förälskad i livet och manifestera underbara relationer.

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

8 kommentarer

 1. Hej
  Dagens budskap gick rakt in i mig 🙂
  Men hur jobbar man med att ha TILLIT?
  Och hur vet man att universum är med en?
  Med vänliga hälsningar:)

  • Hej! Tack! Tillit är ju något som man måste bestämma sig för att ha te.x. ha tillit till andra människor att de är goda och att intala sig själv positiva tankar istället för negativa. Den andra frågan är inte lätt att svara på och jag tror att det är lite individuellt hur man vet att universum är med en. Jag själv brukar få tecken av att en viss sorts fågel är nära mig och cirkulerar om jag har funderande tankar kring en sak eller vilket val jag ska göra. Många har andliga guider som man kan kommunicera med och som hjälper att guida en rätt. 💖🙏

 2. Så bra budskap, precis det jag behövde. Samtidigt en liten undran jag är mitt i utredning av min arbetsförmåga då jag under flera år kämpat för att ta mig ur utmattning och arbetslöshet och bara gått runt i en ond cirkel. Sista året har äntligen tagit mig framåt men har med denna utredning som varit tuff både fysiskt och psykiskt fått mig att trilla tillbaka lite och just nu är jag sliten. När jag blir så sliten gråter jag mycket och orkar inte hålla mig så positiv, och med den kunskap jag har om universum blir jag gu rädd att det ska påverka negativt när jag äntligen har en målsättning och vet vad jag vill. Vad får du för tankar om det, när man är så trött att man inte orkar vara nåt annat än ledsen o trött?

  • Hej Inger! Tack! Mina tankar rent spontant (utifrån erfarenhet) är att man måste ha en bra balans i kroppen med det mesta. Fysiskt bra balans mellan träning och vila/återhämtning. Bra och rätt mat. Roliga intressen/mål. Psykiskt så måste man ha viljan att kunna vända det jobbiga till positivitet och bearbeta det jobbiga och lära sig utav det och gå vidare i livet. Om man te.x är rökare och alla säger åt en att sluta röka, så kommer man inte göra det förens man har viljan i huvudet själv att göra det. Det är samma sak med andra jobbiga saker. Man måste bestämma sig och sedan vända det jobbiga till positivitet men viljan måste komma inifrån en själv! Styrkekram! 💖🙏

   • Tack för dina ord 🙏 Har en lång resa bakom mig och det mesta är bearbetat men finns fortfarande en del obalanser som ska rättas till. Ting tar tid, tålamod och tillit. Tack 💜

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *