Lärande, kärlek och ta emot!

 

Jag har inte glömt bort er utan det har varit en hektisk tid och jag har valt att ta det lite lugnt mellan alla måste saker som man inte kommer undan. Återhämtning och ha en bra balans är viktiga saker som man måste ta sig tid till. Dagens kort och budskap till er gäller för idag onsdag 6/6 till fredag 8/6 och jag är otroligt tacksam att jag har den här möjligheten att skriva här på bloggen och ge er budskap och kanske hjälpa till ert växande.

Första kortet ger oss dubbla energier av både undervisning och lärande. Du har mycket visdom att erbjuda när det gäller hjärtans angelägenheter. Denna visdom har blivit uppnådd genom all din glädje och dina sorger. Det är rätt tidpunkt att kanske hjälpa någon om ett förhållande, kan vara ett förhållande med någon annan person eller förhållandet till sig själv.

Du är som herden som försiktigt styr sina får längs den önskade vägen och använd samma mildhet när du guidar dig själv eller andra. Det kan vara rätt tid att lära dig något just nu och det kan ske genom samtal, observationer eller till och med reflektioner. Om ett förhållande inte går bra, kanske det är dags att undersöka de övertygelser du håller om relationer. Är de verkligen dina övertygelser, eller har du oavsiktligt accepterat andras tro, tron som inte längre tjänar dig?

Även i dag så är kärleksängeln med oss och hon kommer med rosor i håret och rosafärgade vingar och hon håller en rosenkvarts kristall som utstrålar ömma och kärleksfulla vibrationer och det ger dig medkänsla och tillgivenhet. Om du letar efter ny kärlek ger denna ängel ett meddelande om kommande tillvägagångssätt. Om du vill ha en djupare intim relation med någon som redan finns i ditt liv, så hälsar hon att större och mer ömhet är tillgänglig för dig nu. Hur som helst kom ihåg att du först måste älska dig själv.

Öppna upp ditt hjärta för att ta emot de stora gåvor som universum har att erbjuda dig och universum väntar bara på att du ska ta emot dessa gåvor. Begär vad du vill ha och be om vad du behöver. Be om att bara ta emot vad som är det allra högsta bästa för dig.

Du kommer att få vad som är rättfärdigt ditt enligt gudomlig vilja. Ge och du kommer att få. Genom att ge, ska du finna skatt av mottagande. Var tacksam för allt i ditt liv och dina mottagliga kanaler kommer att öppnas. Ta emot kärleken och lev och gläd dig i kärlekens överflöd. Önskar alla er en härlig dag i kärlekens tecken!

Hur kan jag öppna för att få mer fullt ut?  Är det lättare för mig att ge eller ta emot? Är jag bekväm med att få komplimanger?

“Everything comes to us that belongs to us if we create the capacity to receive it” – Rabindranath Tagore

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *