Bli förälskad med balans i ditt liv och se upp med avundsjuka personer

 

Dagens kort är från idag måndag 28/5 fram till fredag 1/6 och idag uppmanar korten att vara centrerad i dig själv och att du ska vara stolt över den du är. Ängeln av balans håller i en kanna med vätska framför pyramiderna och påminner dig om att ett stark öde beror på en stark grund och personlig balans och emotionell jämvikt.

Även om saker kan ha varit synkroniserade i det förflutna hälsar ängeln att en större jämvikt kommer till ditt liv nu. Bli medveten om hur du balanserar dina mål och din fysiska och emotionella energi. När du känner själv att du förlorar fokus be vackra ängeln av balans hjälpa dig. Din intuition leder dig i rätt riktning och ängeln kommer att leda dig till ett fredligt och centrerat tillvägagångssätt.

Ärkeängel Camael hälsning är “Jag hjälper dig i relationen med din andliga själsfrände”. Kärleken finns i dig och runt dig just nu. Du behöver inte söka efter den. Genom att uppehålla dig vid kärleksfulla tankar och utföra kärleksfulla handlingar drar du till dig och manifesterar kärlek i alla aspekter av ditt liv.

Kalla på Camael för att vägleda dina tankar och handlingar och föra in förälskelse i ditt liv. Tala regelbundet med henne om ditt kärleksliv. Hon kan hjälpa dig att bli förälskad i livet och manifestera underbara relationer. Camaels aura är ljust grön och du kan komma närmare den kärleksfulla energin genom att bära en grön flourit.

Blir man varnad kan man vara förberedd och kortet kommer i en tid när personer eller villkor inte är vad de verkar vara. Hur bra känner du verkligen människorna runt dig? Berättar de allt du behöver veta? Gäller det affärer så se till att du samlar all nödvändig information så att du är medveten om och förstår allt innan du fortsätter.

Du har jobbat hårt och låt inte andra ta ifrån dig vad som med rätta är ditt. Tyvärr kan vissa vara avundsjuka och bedrägliga på dina prestationer. Detta kort representerar också en tid för plötsliga och oväntade ändringar eller när planer som du utför kanske inte visar exakt hur du tänkte. Ha en plan B som en återgångsstrategi för att förhindra framtida problem. Ta till dig av denna påminnelse och va beredd. Det är bättre att vara säker istället för ledsen. Ha nu en riktigt fin vecka!

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *