Släpp stressen och gå i en positiv riktning med kraft!

 

Dagens kort gäller för idag fredag 25/5 och till söndag 27/5 och dagens budskap uppmanar att släppa stressen och gå i en positiv riktning med  hela din kraft.

Du upplever en tid av ökad stress – kanske till och med en situation som du befinner dig i en stor del av tiden. Försök släppa ångest och oro för stormen är långt borta och grubbleri och att gräma sig kommer aldrig att lösa saker. Lita på dig själv! När du är mer avslappnad och har ett lugnt sinne så är du mer benägen att få de lösningar som du söker efter.

Du har kompentensen, kunskapen och gåvorna för att hjälpa dig själv till att gå i en positiv riktning. Dina ansträngningar kommer att få dig i rätt riktning. När du följer din passion och arbetar med själen kan den uttrycka sig och kan hjälpa dig att flytta dig närmare ditt högsta jag. Ta kontroll över ditt eget liv och styr i rätt riktning.

Den vita kraftfulla elefanten är med dig och uppmuntrar dig att använda din kraft. Utveckla din viljestyrka och låt inget stå i din väg. Vad du än vill göra så kommer du fortsätta att förverkliga det. Du är inte trasig på något sätt och du har aldrig varit. Du föddes hel och komplett och nu är det tid att du blir till ditt ursprungliga tillstånd av perfektion. Vet, känn och förstå ditt sanna jag och du kommer att ha kraftfull viljestyrka. Ta tillbaka den och du kommer att skina.

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *