Bred ut dina vingar, dörrar öppnas och fira din frihet!

 

Jag skriver det här igen då det kanske har tillkommit nya läsare. Vi är flera som ger er dagliga budskap och det kanske inte är hela texten som är till er alla. Man kan känna med intuitionen vilken mening eller ord som är just till dig.

Dagens kort hälsar att du inte ska hålla tillbaka och att tidpunkten är perfekt. Du är redo att flyga! Du kanske känner dig skrämd av tanken på förändring och att behöva förflytta dig ut ur din bekvämlighetszon. Välkomna nya möjligheter och vet att det är tryggt för dig att följa ditt hjärta och dina drömmar. Ha din fokus på kärlek, tjänande och ande och föröka undvika nejsägare och skeptiker. Kom ihåg att du inspirerar andra med din berättelse om att vända utmaningar till segrar.

Viktiga dörrar öppnas för dig nu och det är dags att gå igenom dem. Du har förberett dig för den här stora och lyckosamma förändringen och dina önskningar har blivit besvarade. Tveka inte! Det är rätt sak att göra. Vet att du är redo och kvalificerad för den här nya möjligheten. Allt handlar om rätt tidpunkt och när en möjlighet dyker upp måste du ta den. Allt som du har gjort för att förbereda dig kommer att finnas med dig. Njut av att uppleva livets olika faser och låt tveksamheten sköljas bort.

Ge dig själv tillåtelse att leva det liv som du kom hit för att göra. Vi föddes fria och från en ung ålder så lärde vi oss vad vi ska tro och hur vi ska bete oss och vi har lånat den tron och gjort den till sanning. När du tillåter någon annan säga till dig hur du mår och vad du ska tro på så lever du inte ditt autentiska liv. Kom ihåg att du är ett med det oändliga och kan skapa mirakel. Bli medveten om att du är gudomlig och du kommer att vara fri. Förverkliga din sanna essens och befria dig från det som håller dig tillbaka från att uppnå dina drömmar. Väck din själ och fira din frihet!

Every human being wants to be free. Once you become aware that you are really a prisoner in this life, you will crave freedom” – Sri Daya Mata

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

6 kommentarer

  1. Tack. Detta var till mig. Budskapet mitt i prick. För mig gäller det att välja rätt spår då olika förslag kommer. Vända utmaningar till möjligheter detta är jag. Tack.

  2. Hej. Läser dina inlägg och även denna satt som en spik är så tacksam för dina tolkningar och budskap. Jag är redo att lyfta mig själv till nästa nivå och släppa den relation som sänker mina energier och min lycka. Tack finaste du.

    • Tack snälla! Blir glad i hjärtat av att höra att du väljer en bättre väg för dig och lämnar det som drar ner dig. Du är värd så mycket bättre! 💖🙏

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *