Bygga nytt, kärleksängeln och förvandling

 

Redan onsdag och dagarna och veckorna bara flyger iväg. Idag säger korten att en plötslig oförutsedd förändring sker. Även om det verkar vara en negativ upplevelse kan det leda till upplysning eller en total förändring i din livsstil. Vilken del av ditt liv som du än fokuserar på så är det en möjlighet. Dags att bygga om med en solid, positiv struktur för att göra dig eller situationen ännu starkare.

Lär dig av tidigare misstag, acceptera dem och integrera dem i ditt liv som byggstenar.  Detta kort är en påminnelse om att negativt tänkande, begränsande övertygelser, ignorering av problematiska situationer och riskfyllda eller vårdslösa livsstilar måste hanteras så att positiva förändringar kan ske. Livet har en vana att flytta dig framåt och transformation av kropp, sinne och själ kan ske och det är ett tillfälle för att växa och utvecklas. I framtiden kan du se tillbaka och vara tacksam för denna möjlighet.

Även i dag så är kärleksängeln med oss och hon kommer med rosor i håret och rosafärgade vingar och hon håller en rosenkvarts kristall som utstrålar ömma och kärleksfulla vibrationer och det ger dig medkänsla och tillgivenhet. Om du letar efter ny kärlek ger denna ängel ett meddelande om kommande tillvägagångssätt. Om du vill ha en djupare intim relation med någon som redan finns i ditt liv, så hälsar hon att större och mer ömhet är tillgänglig för dig nu. Hur som helst kom ihåg att du först måste älska dig själv.

Låta det falska jaget och bli återfödd i absolut sanning. Jag är den stora Phoenix. Jag har kommit för att berätta att det är dags för dig att bränna bort gammalt och öppna upp till det nya. De gamla sätten inkluderar tron, idéer, humör, vanor eller lustar som inte längre passar dig. Du flyttar in i en högre medvetenhet och det finns inget utrymme för dessa lägre energier.

Ditt högre jag vet att stora belöningar är födda när de dysfunktionella mönstren brinner bort. Djupt inuti dig själv känner du till de förändringar som du önskar. Det sätt som du lever på just nu tjänar dig inte längre. Du känner en eld som brinner i ditt hjärta och gråter ut med lusten att förändras. Du känner den absoluta sanningen som ringer från din naturliga själ och du vet att du måste flytta fram din vision. Släpp alla dina rädslor och låta dem brinna i elden. Fira själens återfödelse. Du är odödlig. Du är nu redo att fira ditt högre medvetandes födelse och återuppliva din själ.

Vilka idéer, övertygelser, tankar eller mönster måste bort för att jag ska växa och ny riktning ska ske?

Vad är jag villig att släppa just nu i mitt liv?

Hur kommer jag uppleva livet annorlunda efter min förändring?

Gör det här till en bra dag! Lev! Reflektera och släpp rädslor, gammalt och begränsningar och sikta framåt!

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *