Frid, kärlek och din inre skönhet

 

Ibland blir det bara så att livet verkligen kör ihop sig tidsmässigt och kroppen är trött och slut och då måste man lyssna och bara göra det viktigaste så det har inte kommit några inlägg från mig på flera dagar. Nu är det helg och jag lägger kort från Lördag 19/5 till Tisdag 22/5 och det är kort från Ärkeänglarna och Gudinnorna.

De hälsar frid och frid kommer av att minnas att endast kärleken är verklig. Du ska se bortom situationens yta och de den underliggande sanningen att alla inblandade är guds kärleksfulla barn. Fokuserar du på det så framkallar du kärleksfulla beteenden och lösningar.

Ha tilliten till att en högre makt styr, även om det kanske inte ser ut så just nu. Kärlek är den enda kraft som existerar och dess ljus lyser upp allt som är mörk. Bestäm dig för att leta efter kärleken inom dig själv och andra och då kommer du att ha mer ljus i ditt sinne, ditt hjärta och ditt liv. Denna kunskap är grunden för frid!

Afrodite är med och hälsar att du ska väcka gudinnan inom dig genom att dansa, ta hand om dig själv och uppskatta din gudomlighet. Du ska låta din inre dynamiska skönhet och kvinnliga visdom komma fram. Vörda den kraften och meningsfullheten. Det spelar ingen roll om din fysiska kropp är manligt eller kvinnligt, eftersom vi alla har en inre kvinnlighet som ger näring och vägleder oss med sina intuitiva principer.

Nu är det tid att bli medveten om, ta hand om och fira den magnifika person som du är. Balansera yin/yang inom dig. Vidta steg för att hela din sexualitet. Var mottaglig. Tillåt att din mjukare sida att komma fram i förhållanden. Klä dig mer kvinnligt! Ta hand om dig, ditt hus och din familj för att skapa en trygg omgivning!

Din sanna natur återspeglas från din själ. Din själ är en reflektion av Spirit. Se den inre sanningen inom dig själv och andra vare sig hur ytan verkar vara. Kom ihåg att du är det barnet, mystiken, poeten och drömmaren. Erkänn din skönhet både på in och utsidan. Finn och acceptera ljuvligheten i varje  egenskap som gör den du är för det är bara du som besitter dem. Kom ihåg och fira skönheten som du är! Ha en underbart härlig helg!

Jag har tid till att svara på frågor maila britten20@hotmail.com eller skriv till mig på Messenger för prisuppgift. Jag ger även reiki på distans och använder kristaller till specifika områden. Ni får ha lite överseende att det kan vara lite kö innan just du får svar på dina frågor.

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *